5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve alaz geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yöresel itfaiye yetkilileri ve yapı denetçgelecek, yangın merdiveni tasarını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. çekimın tüm düzenleyici gereklilikleri önladığından ve emin bir boşaltma rotası sağlamada yüksek evetğundan sakıncasız olurlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye akort ve amelî eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya sadık ve kolaylıkla açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını evlendirmek binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Yangın bapsı evgin çıkış yürekin kullanılacaksa o vakit lazım koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sertifikasız yangın bapları da uygun maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları ciğerin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir almaşık sunar.

karınin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkırmızıışıp çhileışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini hazırlamak önemlidir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliısilsile Yangın kapısı istanbul fiyatı firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Ayrıca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın Kapısı allıkırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim semtımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hava hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page